Op woensdag 28 december bereikte ons het droevige bericht dat

Peter Houben

door een noodlottig ongeval is overleden.

Peter was sinds 1996 lid van de raad van 11, daarnaast heeft hij zich ingezet voor diverse commissies.
Peter is jaren leider geweest bij de jeugdcarnaval, hij was een fanatieke leider en samen met de commissie organiseerde hij alle jeugdactiviteiten.
Hij kon de jeugdleden goed in het gareel houden, hij bleef altijd rustig en liet zicht niet gek maken. De jeugdbals bij Café Martens waren altijd gezellig en werden goed bezocht door de jeugd. Hij had regelmatig de camera in de hand om tijdens de jeugdactiviteiten foto`s te maken.
Als de jeugd op een oor lag sloot Peter zich nog vaak bij de raad aan.
Peter zat ook in de opbouwcommissie, deze zorgt ervoor dat de Baank voor iedere activiteit ingericht wordt. Er wordt o.a. versierd, tafels klaargezet, garderobe ingericht, koelkasten worden vol gemaakt en de tap wordt klaargemaakt. Als ze dan klaar zijn moest Peter natuurlijk even proeven of het bier ook smaakte, en daar had hij er meer dan één voor nodig. Peter zat ook in de organisatie van de optocht die jaarlijks door het Leunse land trekt. Hij ging bij alle deelnemers de creaties bekijken en of ze ook veilig rond konden trekken.
Na het prinsenbal gingen we met de vereniging, de prins, zijn familie en vrienden eten in `t Kojke. Peter was daags erna altijd vroeg uit de veren om daar weer op gaan te ruimen.
Door zijn jarenlange inzet is hij in 2021 erelid geworden van `t Knolleke.

Peter, wat gaan we je missen, je droge humor, je lach en je aanwezigheid.

Wij wensen Monique, Angela, Robert, Lauren, Olivier, Iris en Joyce heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

In overleg met de familie is besloten om het liedjesfestijn doorgang te laten vinden, dit zou Peter ook zo gewild hebben.

Peter

knolleke logo 500 facebook twit spotify CV 't Knölleke Leunen

Ga naar boven